Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ellhnotoyrkika and my ass

Νικήσαμε πατριώτες νικήσαμε,ορίστε την χθεσινή μέρα εθνική εορτή και βουρ για τις πλατείες με τα σημαιάκια. Περάσαμε την τούρκική σελίδα στο facebook!!! woooohooooo...
Παραθέτω εδώ ντοκουμέντα από την νίκη:







Να πω τώρα ΚΑΙ τα δικά μου.. βασικά δε θα πω τα δικά μου θα πω αυτά του constantinosec

"«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»."

Είναι ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με το ότι με την Τουρκιά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό και πλέον το έχουμε πάει στο προσωπικό. Τα μυαλά που δεν δουλεύουν τα μυαλά που τα δέχονται όλα αβίαστα, οι ανύπαρκτοι που βλέπουν Ελλάδα, και πορώνονται θαρρείς και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα, αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν πως μας έχουν κάνει εθνίκια για να κόβουν και να ράβουν στη πλάτη μας, στην πατρίδα μας, για να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη τους λέξη αυτοί πρέπει τλκ να καταλάβουν πως η "χριστιανική εκκλησιά" η "πατρίδα" η Ελλάδα" η "τουρκιά"η "Αλβανία" "το μακεδονικό ζήτημα" και όλες αυτές οι σάχλες είναι έννοιες φτιαγμένες για να είμαστε ΥΠΟ, υπό μια κατάσταση αδράνειας μυαλού , να σ ' έρχεται ο Αμερικάνος και να λες "ουγκ, νατο, πόλεμος"


Η Κύπρος ρε δε χάθηκε επειδή οι Τούρκοι είναι κακοί και γαμωμανάδες άλλα επειδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΈ από τις μεγάλες δυνάμεις, η Ελλάδα ξεπληρώνει ακόμα δάνεια στην Αγγλία από τον καιρό του Κολοκοτρώνη γιατί ακόμα και αυτό ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΈ. Δε λέω σε κανέναν να ξυπνήσει ο ύπνος είναι γλυκός, νιώθω προσωπικά οργισμένη άπλα γιατί τρώω ...τα σκατά τους, αυτά που ψηφίζουν αυτά που επιλεγούν για να διασκεδάσουν αυτά που επιλεγούν να συζητήσουν. ο κόσμος είναι άνεργος και σεις στον πούτσο σας.. Ελλάδα και Ελλάδα.



"Αυτοί που σου παίρνουν το φαΐ απ 'το τραπέζι λένε πως έρχεται ο πόλεμος"


Ας ζήσουμε αυτη τη σχεση την παγιδευμένη μεσα στο καπιταλισμο
"Μέσα στην ταραγμένη ιστορία των Βαλκανίων, οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία είχαν πάντα ξεχωριστή σημασία. Εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις αυτές είναι άμεσα δεμένες με τις ευρύτερες διεθνείς εξελίξεις και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και σχεδιασμούς στην περιοχή των Βαλκανίων. Στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, η επικίνδυνη τροπή και η όξυνση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες αποτελεί πηγή μεγάλων κινδύνων για τους δύο λαούς, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά αντίθετα χρειάζεται να μοιραστούν έναν κοινό αγώνα. Αυτόν ενάντια στον ιμπεριαλισμό"




2 σχόλια:

  1. Ευκαιρία είναι ...
    μέσα στην απόλυτη ξεφτίλα που έχουμε καταντήσει σαν χώρα να ...
    "Αισθανθώμεν Επιτέλους δια μίαν εισέτι φοράν Εθνικώς Υπερήφανοι" !!!
    Διάβαζε και μη ερεύνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλό είναι ότι μορφωτικό επίπεδο και στις 2 χώρες είναι πολύ ανώτερο απ' ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια και έτσι οι φωνές των γελοίων όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται.
    Οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή