Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Για δες που φτασαν την ελλαδα αδερφε.. Να νικάει ο φασιμός. Λάος και παπαθεμελης να εχουν ανεβει!!!!

Καποτε ο φασιμος νικουσε με βια, αιμα και θανατο. τωρα απλα κατεβαινει στις εκλογες.



[Y.Γ. είναι ανεπίτρεπτο να πληκτρολογώ "λαοσ" και το Google να μου βγάζει φωτογραφίες από τον Καρατζαφερη.]

13 σχόλια:

  1. εγώ δεν πήγα να ψηφίσω. Αλλά αν θεωρείς ότι έχει σημασία η αυτοκριτική θα πρέπει να είναι σε εσάς (ΚΚΕ κτλ) και όχι σε τρίτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμόγελο, το ΚΚΕ και το κτλ δεν πάνε δίπλα δίπλα. Η αυτοκριτική υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει, αλλιώς δε θα επιβιώναμε. Αλλά εντελώς τυχαία, σε μία περίοδο αυξημένων αντιθέσεων ανεβαίνουν οι δυνάμεις του αντικομμουνισμού. Γι'αυτό και στις επόμενες εκλογές σου προτείνω να πας να ψηφίσεις. Όχι οτιδήποτε, αλλα ΚΚΕ. Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα γενικόλογα αναποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @xamogelo
    Ορθά απέφυγες να ψηφίσεις.
    Έτσι από σήμερα το 7,15% που πήρε ο Καρατζαφέρης ισχύει μόνο για όσους ψηφίσαμε (και πρέπει να αυτοκριθούμε). Για όσους δεν ψηφίσατε δε μετράει το αποτέλεσμα για το δικό σας σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι η ντόπια μπουρζουαζία τρίβει τα χέρια της από χαρά και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα ... δεν έχει κάνει ακόμα τους απέχοντες να καταλάβουν ότι έχουν το κύριο φταίξιμο !
    Δυστυχώς ...

    Μεγάλη ευθύνη έχουμε και μεις που δεν μπορούμε να μεταλαμπαδατεύσουμε αυτή τη θέση.
    Θα προσπαθήσουμε όμως ...
    Δεν εξαρτώνται όλα από το χέρι μας !

    Εμείς θέλουμε να πείσουμε, όμως, αν ο άλλος δεν θέλει με τίποτα ;;;

    Γεια και χαρά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Nick πάντως μάλλον δεν είναι αρκετή

    @koukou Προφανώς το πρόβλημα είναι δικό σας... που σε καιρό κρίσης δεν μπορείτε να πείσετε κόσμο... και δεν είμαι μόνο εγώ.

    @faros για την αποχή... ή για το ποσοστό του ΚΚΕ;;; γιατί διαφορετικά πράγματα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου beth δυστυχώς αυτά τα αποτελέσματα έχει η αποχή, όχι μόνο ανέβηκε το ΛΑ.ΟΣ αλλά και η Χρυσή αυγή πήρε 0,4 παραπάνω απο ΑΝΤ.ΑΡΣΙΑ,ΜΛ-ΚΚΕ,ΟΑΚΚΕ και ΕΕΚ, για μένα αυτό το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, δεν υπάρχει ξεκάθαρη Αριστερά σήμερα.
    Στον ΣΥ.ΡΙΖΑ βάλανε ένα παιδάκι να ασκήσει πολιτική χωρίς να έχει ιδέες και ήταν τόσο ΑΛΑΖΟΝΑΣ που ο κόσμος του γύρισε την πλάτη...

    Εγώ προσωπικά αν και διαφωνώ σε πολλά με το ΚΚΕ το στήριξα και ευτυχώς ήταν το ΜΟΝΟ αριστερό κόμμα που κράτησε περίπου τα ίδια ποσοστά με τις Εθνικές Εκλογές...

    Πάντως ένα πρέπει να καταλάβουμε...ότι η αποχή ευνοεί τους Φασίστες...το μπάνιο που επέλεξαν κάποιοι καταδίκασε ένα μέρος των οραμάτων τους...

    Λουστείτε τα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμόγελε, όταν εσύ θα πείσεις τον πατέρα σου να μην ψηφίζει αυτό που ψηφίζει, τότε έλα να μας πεις αν είναι εύκολο ή όχι να πείσεις τον κόσμο σε καιρούς κρίσης!Λες και είπε κάποιος ότι σε καιρούς κρίσης τα μυαλα των ανθρώπων γίνονται με κάποιον μαγικό και αυτόματο τρόπο φιλοΚΚΕ ή φιλό Ανταρσύα. Λες και παίζουμε μπάλα μόνοι μας σε αυτήν την κοινωνία, λες και δεν υπάρχει αστική τάξη με τους μηχανισμούς και τα δεκανίκια της,λες και το σύστημα θα σου παραδώσει τα κλειδιά και θα εξαφανιστεί από το προσκήνιο της ιστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @παρτιζάνα.
    Όχι βρε παρτιζάνα μου, ο πατέρας μου δεν θα αλλάξει άποψη...Το ξέρω και το ξέρεις... είναι 70++ χρονών... και σε όλη του την ζωή ψηφίζει το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τον πατέρα μου κτλ και δεν σας ψηφίζει. Κατεβαίνει στον δρόμο από το άρθρο 16 και μετά από όσο θυμάμαι συμμετείχε ανα διαστήματα σε πορείες, ΓΣ κτλ και δεν μπορείτε να τον πείσετε....Αντιθέτως με την στάση σας σε αρκετά θέματα τον απωθείτε. Γιαυτό εγώ θεωρώ ότι φταἰει η στάση σας.... Γιαυτό και αυτή η κριτική ως προς εσάς. Στην τελική βρε παρτιζάνα δεν ξέρω... έχει νόημα να σας στηρίξω; Σας έχω στηρίξει αρκετές φορές. Στο πανεπιστήμιο, στις δημοτικές, και βουλευτικές.(προηγούμενες ευρωεκλογές να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι είχα κάνει!!!). Πέρα από τις εκλογές και ποια πρέπει να είναι η στάση σας σε αυτές. Διαφωνώ με το πως χειρίζεστε αρκετά θέματα. Και η στήριξη μου μέχρι τώρα δεν βλέπω ότι μεταφράζεται σε που να με βρίσκει τόσο σύμφωνο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το όχι και τόσο ευνοικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ θα το κάνει να προβληματιστεί και να αλλάξει στάση σε μια σειρά από ζητήματα. Το ελπίζω γιατί δυστηχώς δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάποια άλλη άμμεση εναλλακτική.

    Εξάλλου ακόμα και ότι δεν σας ψήφισα το ξέρεις πιστεύω ότι δεν σημαίνει ότι δεν θα σας στηρίξω ενεργά στον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υγ. Και μπείτε και κανένα μσν και οι 2 σας!!!! :-p (από σάββατο και μετά!!! γιατί έχω διαβάσματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαμόγελε θα σου πω μόνο ένα πράγμα: με το 10 % μόνο των εργαζομένων στα σωματεία του, τι περιμένεις εσύ να γίνει?Να πάρει το ΚΚΕ 20% ή να γίνει επανάσταση?
    Για το αποτέλεσμα, ε τι να κάνουμε δε μας στρώνουν και ροδοπέταλα να περάσουμε, το ξέρεις καλά αυτό!Εγώ θεωρώ θετικό ότι 500.000 άνθρωποι ψηφίζουν σταθερά ΚΚΕ, διότι δεν τους βρίσκεις εύκολα στο δρόμο. όσο για το ότι θα μας στηρίξεις στο δρόμο του αγώνα το ξέρω. σε μετράω και σένα ως αποτέλεσμα των θετικών διεργασιών που συντελέστηκαν τα τελυεταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θετικό είναι!!! αρκετό δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην ανησυχείς για την άνοδο του Καρατζαφέρη, κάτι πικραμένους ΝΔημοκράτες πήρε, που έτσι κι αλλιώς ψιλοφασίστες ήταν πάντα.
    Εγώ, τέλος πάντων δεν ανησυχώ, ο κόσμος γενικά θυμάται.
    Αλλά αυτό με το google είναι όντως ανεπίτρεπτο.

    Επίσης, μωράκι μου, άλλαξε χρώμα στο φόντο σου, γιατί σε διαβάζουμε και γέροι άνθρωποι και μας έχουν βγει τα μάτια :-)
    Φιλιά και καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Το μήνυμα το πήρε ο Καραμανλής: Για κάθε 10.000 μετανάστες που βουλιάζει στο Αιγαίο, θα επιστρέφουν 70.000 νεοδημοκράτες. Πνίγοντας λοιπόν 100.000 θα ξαναπάρει αυτοδυναμία. Ο ΛΑΟΣ μίλησε.» Χαράλαμπος Τραμπάκουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή