Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Πανελλήνιες εξετάσεις 2009 - eurovision 2009

Σε αυτόν τον κόσμο, σύντροφοι.. δεν υπάρχει vision. Η τηλεόραση κατε με είναι απλά κάτι το οποίο δεν υπάρχει, οπότε κάνω λες και δεν υπάρχει. Εχθές το πρωί ήθελα να δω και εγώ για την φιλενάδα μου τα θέματα της έκθεσης βρε αδερφέ και τις προτεινόμενες απαντήσεις. sakis από εδώ sakis από αλλού. Σε κάποια φάση βέβαια που και το θέμα των πανελληνίων έγινε αποκλειστικότητα πλάκωσαν όλοι οι ειδήμονες "βατό ναι, ε όχι και τόσο βατό, επίκαιρο" κλπ κλπ......

Από την μία το σύστημα παιδεία και από την άλλη η ενωμένη μουσικά Ευρώπη και στην μέση εμείς, φοιτητές μαθητές και εργαζόμενοι.
Εγώ κάνω μια πρόταση βρε αδερφέ... ΜΗ ΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ EUROVISION.
Όχι γιατί και καλά έτσι θα αναπτύξεις αντικαπιταλιστικό αντιμονοπωλιακό αντιeurovisionιστικο αντι τσιπρα αντι συριζα αντι κκε αντι νδ αντι πασοκ κίνημα. Αλλά! γιατί πραγματικά ....γιατί να το δεις.??

Παιδάκια μου καλά καλή δύναμη στις πανελλήνιες αλλά θα μπειτε και εσείς σε μια σχολή και θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Πάνε κανα χρόνο πίσω στο blog και εγώ ετσι ήμουν και τώρα περιμένω την δαπαρα να μας λυπηθουν να παρουμε βιβλια να γράψουμε εξεταστική.... (αυτό λέγεται απαραίτητο δικαιωμα του φοιτητη, και ναι λεγεται βιβλιο)

Κάτσε κυριε μου... μου βαζεις θέμα γιατί καίνε τα βιβλία οι μαθητές ? γιατί τα χουν σε αφθονία στο λύκειο μιας και στο πανεπιστήμιο δε θα ΞΑΝΑΔΟΥΝ.

Αξίζει να κοιτάξουμε την κοινωνία μας, όσα γίνονται λίγο πιο ώριμα, να σκεφτούμε να προβληματιστούμε. μην τα διαγράφουμε όλα με μια eurovision μη τα πετάμε όλα στα σκουπίδια με τις ευρωεκλογές. Και άντε εγώ σας υποτιμώ, ανοιχτά σας λέω πως δε σκέφτεστε, εσεις δεν παρεξηγιέστε που σας κοροϊδεύουν? που πέφτετε μέσα στις παγίδες τους....????

Για σήμερα σας κάνω μια πρόταση αν καθίσετε σπίτι δείτε dvd, αν είστε θεσσαλονικεις να πάτε στους ska p σήμερα (γιουπι) , αν δες σας αρέσουν πάντε στην παραλία δίπλα στα καραβάκια και την μπίχλα, αν είστε Αθηναίοι να πάτε να ... (χοχο) όχι να πάτε να γλεντήσετε βρε ε! και αν είστε ροδίτες τι να σας κάνω να δείτε dvd.

7 σχόλια:

  1. Εμείς που είμαστε Ροδίτες θα έχουμε εξόρμηση στη Σορωνή. Εσύ τι σχέση έχεις με τη Ρόδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α εγω καμια απλα το πα για εναν αξιολατρευτο συν Blogger ροδιτη. οκ σορωνη δορωνη οπως θελετε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως λατρεύω Sakis.
    Άι λαβ μπαλέτα, σκηνικά φώτα, μπίτια.
    Εντ μπικόουζ δις ιζ χιζ νάιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΗΚΕ
    ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΡΩΦ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΛΟΙΝΤ ΓΟΥΕΜΠΕΡ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
    ΟΥΤΕ Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΚΑΑΣ

    ARELIS.GR
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΟΝΟΜΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την απάντηση νομίζω την έδωσε ο ΔΑΠίτης στο προηγούμενο ποστ σου: βλέπουμε Γιουροβίζιον γιατί βλέπεουν οι πιο πολλοί. Και για να μην πιάσω κοινωνιολογικές μελέτες του πωπού πρωινιάτικα, να πω μόνο πως το να θες να ενταχθείς σε μια ομάδα και να ανήκεις στους πολλούς είναι μάλλον αναμενόμενο και ίσως απαραίητο στην εφηβεία σου. Το πρόβλημα είναι όταν ψηφίζεις ΝΔ (και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)και βλέπεις Σάκη στα 40 σου. Και μας κυβερνάς και μας τους υπόλοιπους από πάνω!

    Φιλιά! Και καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Μπεθάκι!
    Πέρασα για ένα χάϊιιιι!!!!!!
    :-DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή