Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Φαντάσου κάθε μέρα να ξυπνούσες και δίπλα σου να αντίκριζες ένα χαμογελαστό πρόσωπο που αγαπάς. Φαντάσου να περπατουσες στο δρόμο και ο αέρας να φυσούσε τα μαλλιά σου ακριβώς όπως στις αμερικάνικες κομεντί και να ένιωθες λίγη ευτυχία. Φαντάσου να μην αρρώσταινες ποτέ και η ψυχή σου να ήταν υγιής. Φαντάσου να μην σου έλεγαν ποτε να αδυνατίσεις. Φαντάσου την κοπέλα σου μοναδικά ερωτευμένη μαζι σου. Φαντάσου τους φίλους σου να σε ψαχναν. Φαντάσου τους γονείς σου ήρεμους με κατανόηση. Φαντάσου να μην χρειαζόταν να κάνεις εξετάσεις γιατί το τσιγάρο δε θα σου προκαλούσε καρκίνο. Φαντάσου την τηλεόραση σου φυτεμένη με καστανόχωμα και λουλούδια. Φαντάσου τα χέρια σου να μην έτρεμαν. Φαντάσου αυτον που έχασες να ήταν εδώ. Φαντάσου να ακουμπούσες τα ακροδάχτυλα σου σε αυτούς που ποτέ δεν άγγιξες γιατί κοντά τους σαν ήσουν κοκκίνιζες. Φαντάσου να σου κάναν καντάδα. Φαντάσου να ήσουν απλός άνθρωπος. Φαντάσου να ΜΗΝ ήσουν απλός άνθρωπος. Φαντάσου τελικά να ήξερες να παίζεις κιθάρα ή Φαντάσου να ήξερες να παίζεις καλύτερη κιθάρα. Φαντάσου να σου κάναν έκπληξη ή Φαντάσου να έκανες έκπληξη εσύ. Φαντάσου σφινάκια τεκίλα και τα μαλλιά του φίλου σου να ακουμπάνε πάνω σου. Φαντάσου συναυλίες. Φαντάσου να τα είχες όλα αυτά... Δε θα ταν πολύ βαρετή η ζωή?? :( :)

12 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαα..τι ανατρεπτικό ποστ ήταν αυτό ρε 'συ;
    Εκτός από το ότι έχεις μεγάλη φαντασία... ναι, θα ήταν βαρετή η ζωή.. γιατί όλα αυτά για να τα εκτιμήσεις, πρέπει να κουραστείς για να τα αποκτήσεις... (μιλάμε για τρελλή φιλοσοφία αμόλησα πάλι! Δοξάστε με!)

    Να είσαι καλάαααααααα καλό μου κοριτσάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου επίσης να μην βαριόσουν ποτέ και με τίποτα!!
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Μπεθάκι μου, καλό. Πολύ μου άρεσε αυτή η ανάρτηση! Ο ανεπανάληπτος Oscar Wilde σύμπτυξε όλο αυτό σε δυο λέξεις. «In this world there are only two tragedies. One is not getting what one wants, and the other is getting it.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις ποιο είναι το καλό (και κουλό) με τις αμερικάνικες κομεντί; Κάθε φορά ζητάνε από τη ζωή ΕΝΑ πράγμα και μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο έχουν καταφέρει να το αποκτήσουν - είτε είναι ένα τηλέφωνο από τον γκόμενο, είτε διαστημικός σταθμός στον Άρη.
    Εγώ με τις τεκίλες και την κιθάρα θα ήμουν μια χαρά, αποκλείεται να βαριόμουν.
    Τι κάνεις, μικρή μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δώρο που μας κάνει η φαντασία είναι πως δεν φυλακίζετε. Τρέχει σε δρόμους δικούς της χωρίς όρια και προκαταλήψεις.

    διάλεξε ποιά φαντασία σου θα κάνεις πραγματικότητα μια μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για φαντάσου να τα ... φανταστείς όλα αυτά !!!

    Την καλημέρα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλί με έστειλες ρε beth
    Σου αφιερώνω αυτό το τρσγούδι του φοίβου Δεληβοριά(που διασκευάζει Αρλέτα).

    http://www.youtube.com/watch?v=SNYSl7U5FXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντάξει υπέροχο;
    δλδ <3
    το διάβασα 3 φορές.
    Γλυκόξινο,αγαπάω!
    αγαπάω Γιάννα =)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαντάσου να μη μπορούσες να φαντάζεσαι... ΑΥΤΟ κι'άν είναι πλήξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ισως οπως λενε, πρεπει να χασεις κατι που αγαπας για να καταλαβεις οτι το αγαπουσες.

    η διαφορετικα να φτασεις στο θανατο για να καταλαβεις τι αξια εχει η ζωη.

    αρα, αν ολα αυτα τα αγαπημενα που λες, καταλαβεις με καποιον μαγικο τροπο τι αξια εχουν, τοτε σιγουρα δε θα ειναι για κανενα λογο βαρετα. απλα πρεπει να αποκτησουμε πρωτα καποια συνειδηση... κι αυτο οπως γνωριζεις χρειαζεται κ μια - καποια - διαδικασια ωριμανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες ε;
    Χμ...

    Δεν είμαι και τόσο σίγουρη..
    ότι πρέπει να τα φανταστείς για να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή