Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Προπατωρικό αμάρτημα.


Η γνώση είναι αμαρτία. Αυτό μας μαθαίνουν τόσα χρόνια. Η θρησκεία μας πρώτα πρώτα με τον τους πρωτόπλαστους και το απαγορευμένο μήλο. Ο καλός Πατέρας μας, δίνει την δυνατότητα στις 2 πιο όμορφες δημιουργίες του, τον Αδάμ και την Έυα να ζήσουν για πάντα στον παράδεισο ευτυχισμένοι, μονοιασμένοι υπό την φροντίδα και αγάπη του Πατέρα, και όλα αυτά με ένα μικρό και αμελητέο τίμημα. Την άγνοια.

  • -Αδάμ παιδί μου, σου παραχωρώ εσένα που είσαι και άντρας και δυνάμεις πιο πολλές έχεις το κλειδί αυτό, του Παραδείσου. Κράτα το και ζήσε ανάμεσα στη τόση ομορφιά με την όμορφη γυναίκα σου την Έυα. Μόνο μη φέρεις ποτέ κανέναν φίλο σου.
  • -Πατέρα, σε ευχαριστώ. Είσαι αλήθεια γενναιόδωρος. ΄Ενα πρόβλημα έχω. Με την Έυα δεν είμαι ερωτευμένος, ξέρεις την βλέπω σαν αδερφή μου, και να.. δεν μου αρέσει σαν γυναίκα. Θα με άφηνες να αναζητήσω τον έρωτα?
  • -Μα τι είναι αυτά που λες παιδί μου, δεν υπάρχει άλλη γυναίκα. Τι πρώτυπο θα περάσεις στις άλλες γενναίες..?? Ο άντρας πρέπει να είναι πιστός στην αγαπημένη του και η γυναίκα στον Άντρα της.
  • -Ακόμα και αν δεν αγαπιούντε Πατέρα?
  • -Ναι ακόμα και τότε.

"Γιατί αλήθεια να μην έχουμε το δικαίωμα της γνώσης. Να βγούμε από εδω μέσα... Αυτό είναι αλήθεια αγάπη?? Να μείνουμε αιώνια ω! αιώνια... Τι μεγάλη λέξη.. μέσα σε έναν παράδεισο φτιαγμένο τόσο ΙΔΑΝΙΚΑ ... Δε χρειάζομαι τίποτα πιο ιδανικό. Χρειάζομαι το ατελές, το λάθος, το ψέμα"

Όταν η Εύα έκλεψε το μήλο ο Αδάμ ήταν αυτός που την προέτρεψε, όσο για το φίδι ήταν ο καινούργιος φίλος του Αδάμ. Ο εξωπαραδεισιακός.

Η οργή του Πατέρα ήταν πολύ μεγάλη. Τους πέταξε έξω από το γαμάτο δημιούργημα του μαζί με το φίδι και την ολοκληρωτική τους γύμνια. Και τότε είδαν, γνώρισαν σώμα και πάθος. Που να ξερε ο πατέρας πως αυτό είναι οτι ακριβως χρειαζόταν Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,το δημιούργημα αυτό. Το πάθος, την γύμνια, την αμαρτία. Και έτσι ο Αδάμ γνώρισε την γλυκιά γεύση του πιστολιού στα χέρια του, η Εύα εφτασε το 2009 να χορεύει γυμνή σε κάποιο μπαρ και έτσι και τα 2 δημιουργήματα βουτήχτηκαν μέσα στην αμαρτία και οι γεννεές που βγαίναν από αυτές γεννιόντουσαν αμαρτωλές και οι Πάνσοφοι παπάδες που εκπροσωπούν τον Πατέρα τα πνήγουν σε μια γαβάθα νερο για να τα σώσουν.

Αλλά ας μην κατηγορώ μόναχα την χριστιανική μας θρησκεία. Το παραμύθι με το ότι ο άνθρωπος δε πρέπει να μάθει είναι χιλιοειπωμένο σε όλα τα μηκη και πλάτη της γης, σε όλα τα έτη επί όλες τις θρησκείες. Ο Προμηθέας δεν έπρεπε να πάρει την φωτιά από τους θεούς και ως τιμωρία για αυτό έμεινε χωρίς συκώτι για χρόνια. "Η αλήθεια πονάει, μην το πούμε στον φίλο μας γιατί θα τον πληγώσουμε", "Τα παιδιά στην Αφρική κύριε πλανητάρχη πρέπει να μείνουν αγράμματα γιατί έτσι εξασφαλίζουμε την αποχαύνωση και κερδίζουμε τόνους λεφτά από αυτά." Η αγροτίκη και η εργατική τάξη κύριε Άνταμ Σμίθ πρέπει να παραμείνει στο σκοτάδι της γνώσης δε πρέπει να ξεσηκωθεί" "ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ"

[πως το έφτασα εκεί ε?]

[έχει μια λογική]

ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ??






Και btw... τα χριστούγεννα παραμένουν punk-rock :

http://www.youtube.com/watch?v=SgorEEuZLmA

8 σχόλια:

  1. ουάου!
    btw ο κύριος της φωτό ήταν στάνταρ πελάτης του βιβλιοπωλείου που δούλευα...δεν του το 'χα για τόσο γενναίο! Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα τα ειπες!!!
    Καλες γιορτες και σου ευχομαι να περασεις καλα με σους αγαπας!
    (το 1990;;;;;!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σε όλα!
    Προσπαθώ να θυμηθώ αν στην ηλικία σου είχα τόσο συγκροτημένο τρόπο σκέψης..
    Μπααα, το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα ψήσω το γκομενάκι του διπλανού τμήματος (μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά!
    Καλά να περάσεις καλή μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά!
    κι εγώ 18 x 2 είμαι, ουάου, τρέχα να γλεντήσεις μην κλειστείς, warning!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα να περνατε εξίσου.
    όσο για σένα teddy το πιστευω αλλα ειναι και αυτό ενα κομματί του ταπεραμέντου σου. :p
    χρονια πολλα και καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή