Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Καλή ημέρα..

EDIT: O SCARFACE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?? - ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ


" Ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμία ιστορία και όλο έλεγε ξέρω πολλές ιστορίες, μία από αυτές λέει πως ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμία ιστορία και όλο έλεγε ξέρω πολλές ιστορίες, μία από αυτές λέει πως ήταν κάποιος που δεν ήξερε καμία ιστορία και όλο έλεγε ξέρω πολλές ιστορίες, μία από αυτές λέει πως ήταν Κάποιος ... "

Από το "πως τολμάς να νοσταλγείς τσόγλανε?" του Γιάννη Αγγελάκα που παρεμπιπτόντως δε συμπαθώ καθόλου.



***** Ημέρα του 2008, πρωί
Διάθεση: παρατηρητική.

Συμβαίνουν πολλά στις μέρες μέρες μας, μη νομίζεται επειδή κάθομαι και γράφω στιχάκια και ποιηματάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες πως δεν αντιλαμβάνομαι την κοινωνική και πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων, απλά είμαι πολύ δογματική στα 19 μου και θεωρώ πως το να κάνουμε θέμα στα blogs δε καταφέρουμε και τίποτα, παρά μόνο ελάχιστα πράγματα και μάλιστα το 99% από αυτά είναι και εντελώς επάνω στους εαυτούς μας, οπότε αν δε θέλω δε γράφω. Σήμερα όμως θέλω.! χε

Αυτές τις μέρες όπως σας έχω πει δουλεύω σε ένα internet cafe και εκεί μέσα μου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθώ τον κόσμο -Μεγάλη ευκαιρία για μένα- Και συγκεκριμένα την νεολαία, ακόμα πιο συγκεκριμένα τους άντρες νεολαίους.
Οι περισσότεροι εκεί μέσα στα 20κάτι τους είναι άνθρωποι όμορφοι, αστίοι, έξυπνοι, χαρούμενοι. Και όλα αυτά μέχρι να αρχίζουν να παίζουν.

Μιλώντας για πολιτική... Στο μαγαζί έχουμε την τηλεόραση ανοιχτή στο σιγανό και έτσι την αφήνουμε να παίζει όλη μέρα. Είναι και η μόνη φάση της μέρας που βλέπω τηλεόραση. Αυτά τα παιδιά που εργατικά είναι από ότι έχω καταλάβει και ότι θες, δεν έχουν ιδέα από πολιτική, δε νοιάζονται και μόλις πήγα να κάνω μια συζήτηση για τα δικά μου τα "πολιτικά" άρχισαν όλοι "όχι να μην ασχοληθείς ποτέ με την πολιτική, και κει που θα πας στο πανεπιστήμιο να μην μπεις σε παρατάξεις.. "
Αν το άκουγε κανείς ρομαντικός -και βλάκας θα έλεγε "oh how sweet! οι νπέοι να είναι τόσο αθώοι, τόσο ξέγνοιαστοι"

Αφορμάμαι από το Post του laplace ο οποίος μιλάει πάντα με νεύρο στις αναρτήσεις του - και στα σχόλια του είναι τόσο ήρεμος χαχα - και στο Post έβγαζε ένα μίσος, μια απέχθεια για τους ανθρώπους αυτούς που και Καραμανλή ψηφίζουν και στη Madonna πήγαν (προσωπικά μ' αρέσει η Madonna και ας ακούω και γω metal και rock laplace :p) όλους αυτούς δηλαδή που έρχονται συχνάζουν στο μαγαζί μου.
WARNING: αναφέρομαι στη νέα γενιά και όχι στην γενιά των δικών μου γονιών που γίνανε δεξιοί και συμβιβασμένοι οικειοθελώς και γενικά αυτούς όλους τους λιγδιάρηδες που το ΠΑΣΟΚ έκανε δημόσιους υπάλληλους, τέλος πάντων αυτούς..

Αυτή η νέα γενιά λοιπόν δε φταίει! Καθόλου. Το αποφάσισα σήμερα αυτό.
Φταίνε οι γονείς τους που ναι είναι γλοιώδεις, φταίει η τηλεόραση που ναι είναι βαλτή και υποκινούμενη, φταίνε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που ναι! είναι μες την προπαγάνδα που ναι σου μαθαίνουν να μισείς που ναι σου τρώνε χρόνο πολύτιμο από τα νιάτα σου που ναι σε αποχαυνώνουν, φταίει το Internet που ΝΑΙ! το χρησιμοποιεί η νέα γενιά από μικρή ηλικία και μαθαίνει στην ευκολία, στο να μην διαβάζει βιβλία και στο να βλέπει τσόντες από τα 9 του. Φταίει ο μπαμπάς τους που είναι ένας κωλό- υπάλληλος και λέει στο παιδί του να γίνει μπάτσος για να βολευτεί, φταίει η μάνα τους που τους κάνει gay γιατί τους ταΐζει και φροντίζει μέχρι αηδίας ή αντίστοιχα για τα κορίτσια τις κάνει σαν τα μούτρα της.

Αυτή η νέα γενιά έγινε όπως ακριβώς την θέλουν εκείνη οι από πάνω, και δε βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτήν. Είμαστε συμβιβασμένοι από τα πάμπερς μας. Γενικώς ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩΤΟ είμαι απαισιόδοξη, αλλά αυτή η κοινωνία δε μου δίνει το ερέθισμα, δεν υπάρχει κανένα φωτεινό παράδειγμα. Στη Θεσσαλονίκη όποιον νέο ήταν να γνωρίσω που κάπως διαφέρει από τα σκατά πιστεύω τον γνώρισα, αντε να ναι καμιά 100 άτομα ακόμα.
Περιμένω αλήθεια ένα σημάδι, στη κοινωνία, στη τέχνη, στις παρέες μου αλλά...
Πλέον έχω σχεδόν πειστεί πως το σύστημα αυτό, ο καπιταλισμός με λίγα΄λόγια και η μετεξέλιξη του ο ιμπεριαλισμός, αποκόμισαν όλα αυτά τα χρόνια τόση εμπειρία που εμείς του δώσαμε, ο λαός του δώσαμε με τις εξεγέρσεις μας, με τις φωνές μας και με τις επαναστάσεις μας και γενικά με όλη τη συμπεριφορά την νεανική για να ξέρει με τι να "τρομπάρει" την νεολαία για να την κάνει λαπά.
Κάποτε, το σύστημα - άπειρο τότε βλέπεται- σκόρπισε τα ναρκωτικά. Όχι πως τώρα δεν υπάρχουν, αλλά βρήκε και άλλους τρόπους, νόμιμους σύγχρονους που δε σε σκοτώνουν φαινομενικά τουλάχιστον.
Στο σχολείο κάνουμε ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, εκεί γράφουμε εκθέσεις και μας ζητάνε την άποψη μας για τα "κοινωνικά προβλήματα" μέσα στην ψευτιά αυτή ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ πάντα, θυμάμαι, μας ζητούσαν τρόπους αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος. Και τώρα λέω .. ότι και να γράψω θα είναι ένα τίποτε. Ανατροπή αυτό σκέφτομαι αμέσως, αλλά... ΄μέχρι την ανατροπή? έτσι θα κάτσω εγώ έτσι θα κάτσουν όλοι. Σα μαλάκες.??
Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να προστατευτεί?? Αρχικά πρέπει να καταλάβει πως απειλείται.... απελπισία.... αυτοί καλά καλά δε καταλαβαίνουν πως απειλούνται.. κάποιος να τους πει να τους ξυπνήσει.! μακάρι να τα κατάφερνα καμιά φορά.
Θέλω να πω με όλο αυτό το πρωινό παραλήρημα πως δε πρέπει να κρίνουμε αβίαστα καταστάσεις, πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η νέα γενιά πληγεί, αιμορραγεί. Θέλω να το μεταβιβάσω όλο αυτό σε όλους εσάς. Είμαστε άρρωστοι, στις φλέβες μας δεν τρέχει αδρεναλίνη. Στα 18 μας υποφέρουμε από κρίσεις πανικού, από ψυχολογικά, καπνίζουμε, νιώθουμε μόνοι, ερωτικά απογοητευμένοι και στεγνοί, τελειωμένοι.... έτσι είναι η νεολαία? σε 10 χρόνια τι θα κάνουμε όταν θα είμαστε μόνοι άνεργοι και άπλυτοι γιατί θα 'μαστε και άστεγοι???
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που κάθετε και κοκορεύεται εκεί πάνω δεν έχει ιδέα πόσο καλά πάει το σχέδιο του και δεν εννοώ το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σχέδιο, το σχέδιο που πρεσβεύει για καμιά 4ετία άντε και λίγο παραπάνω.
Είναι όλοι τους χαρούμενοι γιατί οι μανάδες μας ετούτη τη φορά γέννησαν άρρωστα παιδιά και ποτέ δε θα γίνουν καλά.
Η ιδεολογία που υποτίθεται ακολουθώ και ας πούμε εκπροσωπώ θα με πρόσταζε τώρα να δώσω μια άλλη κατεύθυνση στο κείμενό μου, να δώσω την διέξοδο, τον τρόπο αλλαγής το να παλέψουμε, το να τραβήξουμε..
Ντρέπομαι για αυτό που λέω αλλά αυτό το σύστημα είναι πολύ δυνατό ακόμα και έχει τόσα μέσα. Δε τράβηξαν άλλοι όταν έπρεπε.
Υπάρχει τρόπος δε θέλω να πω πως δεν υπάρχει. Αλλά σε αυτό που θέλω να εστιάσω είναι πως πιστεύω πως δεν έχουμε καλά καλά καταλάβει σε τι κατάσταση είναι η νέα γενιά. Και είναι ήδη αργά.
αυτά. Σε ευχαριστώ αναγνωστη που το διάβασες.





*****Τραγούδι:
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ - ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

14 σχόλια:

  1. καλημερα ομορφη..
    πρωτα απο ολα να σε ευχαριστησω για την αναφορα :)
    η αληθεια ειναι οτι βγαζω νευρο εκεινη την στιγμη,μετα μου φευγει γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που το κραταει..χαχα

    στο θεμα τωρα,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..
    Οι γονεις φταινε..Το εχω γραψει κ εγω σε αναρτηση μου,.,Αυτοι μας εκαναν τοσο συμβιβασμενους,τοσο ωχαδελφιστες σε ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ που θα επρεπε να ημασταν πιο δυναμικοι κ φυσικα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λεει οτι κυλαει νερο στο αιμα μας,αλλα το οτι δεν επαναστατουμε στο καταλληλο timing κ ειμαστε πιο ανεκτικοι σε σχεσοι με παλαιοτερες γενιες αυτο ειναι ευκολο να παρατηρηθει..
    εχεις δικιο σε ολα..φοβερη αναρτηση

    πολλα φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ φυσικα η νεα γενια περναει απιστευτες αδυναμιες κ ειναι δυσκολο να ξεφυγει απο το λουκι,ισως ειναι πιο υποχθονιος απο ποτε ο εχθρος των νεων..γιατι ολοι λενε ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ,ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ,ενω τα προβληματα ειναι πολυ περισσοτερα απο ποτε..
    εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της σημερινής νεολαίας είναι θέμα πολύπλοκο.Σίγουρα παίζουν ρόλο στην ανατροφή της η οικογένεια,η τηλεόραση και η κοινωνία γενικά αλλά δεν μπορούμε να αποσείσουμε τις προσωπικές ευθύνες του καθενός!
    "Κι αν είναι ο λάκκος σου βαθύς, χρέος σου μονάχος σου να σηκω8είς." που έλεγε κι ο Βάρναλης(αν θυμάμαι καλά).Όλοι μας δεχόμαστε πάνω κάτω τις ίδιες επιρροές,κι όμως υπάρχουν άτομα που δεν εγκλωβίζονται στην κυρίαρχη ιδεολογία κι είναι αποφασισμένοι να κάνουν οτι περνάει από το χέρι τους για να ανατραπεί η σημερινή σαπίλα.Μπορεί κι αυτοί να μην είναι όλοι τέλειοι,αλλά τουλάχιστον έκαναν ένα πρώτο βήμα...Όχι μόνο συνειδητοποίησαν την κατάσταση του κόσμου σήμερα,αλλά αποφάσισαν να αγωνιστούν για να τον αλλάξουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚH KAI ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΑΚΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΩΜΕ ΒΙOΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤOΝ
    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΑ,,,,,,,,,,,,,


    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ
    ΕΥΧΗΘEIΤΕ ΤΗΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ

    http://kouventanaginetai.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego pisteuo pos pame genika apo to kako sto xeirotero...kai oi eu8ines pollon...kalo vradi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς ευχαριστούμε που το έγραψες. Θα επανέλθω.(απειλή)
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επανήλθα. Καλημέρα και καλό μήνα!
    Πολύ ωραίο κείμενο, beth, πολύ το χάρηκα.

    Όμως, μην ανησυχείς, η νεολαίες πάντα έτσι είναι: κουρασμένες, απελπισμένες, απαισιόδοξες, κολημμένες στα ασήμαντα.

    Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί, παρόλο που έχουμε κατακτήσει ως Δυτική Ευρώπη κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο ευμάρειας, αυτό που κυριαρχεί είναι η φτώχεια μας. Να ζήσουμε θέλουμε κι αυτό είναι πολύ δύσκολο.
    Γι αυτό μαθαίνουμε από νωρίς στη ρεμούλα, στον ωχαδερφισμό, να κοιτάμε την πάρτη μας και το τομαράκι μας.

    Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σκεφτούν. Στην ηλικία σου τους έβριζα, δεν μπορεί να φταίνε οι γονείς σου και το σύστημα που είσαι γαιδούρι αχαιρευτο στα 20 σου, άνοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς!

    Τώρα πια σιγά σιγά καταλαβαίνω πως το να πιάσεις το βιβλίο και να το διαβάσεις θέλει πολύ αγώνα από μέρους σου. Όλα από αυτό ακριβώς σε αποτρέπουν: από το να σκεφτείς. Κι αυτό γινότανε πάντα, στους αιώνες των αιώνων. Αμήν.

    Δεν είναι χαζό, ούτε αντιδραστικό να ασχολείσαι με τους έρωτες, όπως γράφεις. Η συμπεριφορά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι που κάνει τη διαφορά. Και στους έρωτες και στο σεξ και στις δουλειές και τις φιλίες.
    Πρέπει να μάθεις πρώτα να ζεις με τους ανθρώπους για να καταλάβεις πως θα σε σώσει μόνο το να πολεμήσεις στο πλάι τους.

    Και είμαι σίγουρη πως κανένας σοφός δεν θα μας τραβήξει ποτέ από το χέρι, δεν θα ' χε και νόημα αυτό.
    Ο καθένας πρέπει να καταλάβει μόνος του. Κι εσύ είσαι σε καλό δρόμο, στο έχω ξαναπεί.

    (Τάδε έφη η σοφή Ελένη και πάει να κάνει ένα ντουζάκι να πάει στη δουλειά.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι είναι ειναι δύσκολα τα πράγματα και φταίνε και οι γονείς και όλοι και εμείς οι ίδιοι οι νέοι.Δεν μπορώ να ρίνω μια ζωή ευθύνες στους άλλους,έχω κ εγώ!!!
    Όπως και να χει κάνουμε επιλογές, κάποιοι επιλέγουν τον εύκολο δρόμο και άλλοι τον δύσκολο,αλλά το επιλέγεις...
    ΌΛοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη νέα γενιά κ εμείς οι νέοι, όσο κ αν θέλουμε να το κρύψουμε όσο κ αν θέλουμε να το αποφύγουμε
    Το ζήτημα είναι:αξίζει να το παλέψεις;;θα βγεί κάτι από αυτό;;
    Εγώ λέω ότι θα βγει, και αν ακόμα δεν κερδίσεις την χαμένη σου δουλεια,την χαμένη σου παιδεία υγεία κ ούτο καθ εξής, τουλάχιστον ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου δεν γραφω και πολύ στα blogs τελευταία γιατί δεν έχω χρόνο , παρόλα αυτά τα διαβάζω πολύ .

    στο αφιερώνω



    As soon as your born they make you feel small,

    By giving you no time instead of it all,

    Till the pain is so big you feel nothing at all,

    A working class hero is something to be,
    A working class hero is something to be.

    They hurt you at home and they hit you at school,
    They hate you if you're clever and they despise a fool,

    Till you're so fucking crazy you can't follow their rules,

    A working class hero is something to be,
    A working class hero is something to be.

    When they've tortured and scared you for twenty odd years,
    Then they expect you to pick a career,


    When you can't really function you're so full of fear,
    A working class hero is something to be,
    A working class hero is something to be.


    Keep you doped with religion and sex and TV,
    And you think you're so clever and classless and free,

    But you're still fucking peasents as far as I can see,


    A working class hero is something to be,
    A working class hero is something to be.

    There's room at the top they are telling you still,
    But first you must learn how to smile as you kill,

    If you want to be like the folks on the hill,
    A working class hero is something to be.
    A working class hero is something to be.


    If you want to be a hero well just follow me,
    If you want to be a hero well just follow me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σύστημα είναι πολύ δυνατό.
    Και όμως.. από μόνο του, αιμορραγεί!
    Πάντα υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν τρόποι.
    Έχεις δίκιο σε πάρα πολλά, από όσα λες.

    Εγώ εστιάζω στην έλλειψη οραμάτων.
    Οραμάτων και οραματιστών.
    Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος,
    που να θέλει το καλό του
    και να είναι διατεθειμένος να παλέψει γι' αυτό.

    Πολύ ωραία ανάρτηση.
    Γιατί δε συμπαθείς τον Αγγελάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δε ξερω μου βγαζει μια αντιπάθεια
    παρολα αυτα ακουω τα τραγουδια του.

    παρόλα αυτα παρατηρω εδω πως όλοι συμφωνήσατε μαζί μου. Αν εσείς λοιπόν είστε νέοι γίνεται φωτεινά παραδείγματα..
    αν είστε δάσκαλοι μαθεται στη νέα γενιά κάτι χρήσιμο και δωστε της όπλα

    αν είστε γονείς elf φτιάξτε έναν καλύτερο άνθρωπο.
    να διαβάζεται να διαβάζεται να διαβάζεται που λεει και ένας ρωσος μουσατος και να δίνεται και σε μας τους νέους κανα βιβλιο.

    μαιρη ευχαριστώ πολυ υπέροχο τραγούδι !!

    α και laplace δε θα γινοταν να μην σε αναφέρω... εσυ μου έδωσες έμπνευση ;)

    φιλια πολλα ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ σε όλους και όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μόνο που προβληματίζεσαι κοριτσάκι, αυτό είναι ελπίδα. Μυαλό που σκέφτεται, δε γίνεται βούρκος. Να το αφήνεις να θυμώνει που και που, να το αφήνεις ν' απελπίζεται που και που, μόνο μη τ' αφήνεις να κοιμάται και να τρέφει ξύγκια. Κι' εσύ, κι' εγώ, κι' οι άλλοι, ας είμαστε σε εγρήγορση.
    Χαίρομαι για την ανάρτηση που ανέβασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπεθουλίδιον
    Όπως προείπαν και άλλοι φίλοι, σε καλό δρόμο είσαι!

    Κατά την ταπεινή μου άποψη βέβαια η κατάσταση δεν είναι και τόσο τραγική, αλλά σίγουρα στα περισσότερα στραβά που επισημαίνεις έχεις απόλυτο δίκιο.

    Για μένα ο κανόνας είναι ένας και απλούστατος (και χιλιοειπωμένος):
    Θες να αλλάξεις τον κόσμο; Ξεκίνα απ' τον εαυτό σου.

    Σε ενοχλούν οι κερατάδες που μας κυβερνάνε; Μην τους ψηφίσεις!

    Σε ενοχλούν τα σκουπίδια που παίζει η τηλεόραση; Κλείστην, ή επέλεξε αυτό το 3% που σε ενδιαφέρει!

    ΜΙΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ τα σκυλάδικα;(αυτός είμαι εγώ!) Μην πατήσεις ποτέ σε μπουζουκομάγαζο κι αν τα παίξει το ράδιο, κλείστο ΑΜΕΣΩΣ (όχι σε 5 δευτερόλεπτα, αμέσως!)

    Σε ενοχλούν οι δήθεν; Απομάκρυνε τους απ' τη ζωή σου!

    κ.ο.κ..

    Έγω έχω συνειδητοποιήσει εδώ και κάποια χρόνια ότι τον κόσμο δεν μπορώ να τον αλλάξω, αλλά μπορώ πανεύκολα να αλλάξω τον εαυτό μου.

    Αν το καταλάβουμε αυτό όλοι, τότε θα αλλάξει κι ο κόσμος, θέλει δεν θέλει!

    Πολλά είπα (άσε που πρέπει να μου ξέφυγε και καμμιά συμβουλή)!

    Ζήτω το χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή