Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Μουσικές ανησυχίες και άλλες αϊδίες...


Αγαπάμε όλοι μαζί την τιμημένη δεκαετία του 70 συμπαθούμε πολύ την δεκαετία του 80 και χαμογελάμε μπροστά στην δεκαετία του 90 με την κιτς διάθεση της.

Ξύπνησα το πρωί και έβρεχε, μόλις είχε αρχίσει η έκθεση βιβλίου σκέφτηκα, τι κατάσταση και αυτή, πόσο φθονεί αυτός ο από πάνω.

Άνοιξα Imagin897, ο Σερβετάς έλεγε τα δικά του, αλλά εγω λαχταρούσα να ακούσω μουσική. Έβαλα madonna - είμαι αισχρή το ξέρω- αλλά και πάλι δεν ικανοποίησα τις μουσικές μου ανάγκες.

Έκανα έναν καφέ μέτριο, έστριψα ένα χιχάρο- τσιγάρο δηλαδή- και είπα θα ακούσεις ξένα.. όχι ελληνικά...

Η Ισπανία με έχει εκνευρίσει, εγώ την αγαπώ και αυτή να είναι τόσο μαλακισμένη, και οι παπάρες οι ισπανοί τόσο παπάρες.... τσ!

ska!!! θα ακούσω ska!!! ska-p δηλαδή, μπα μπα... manu? αμάν φτάνει με τον manu...

Ο salvador dali είναι μεγάλη ψωνάρα και καταπληκτικός ζωγράφος, έχει έκθεση του στην πόλη μας αυτές τις μέρες με τα γλυπτά του.

pantera, sepultura, RAGE against the mashine, σάκης μπουλάς-ζουγανέλης, abba?, archive!? μπα μπα
οχι οχι!!

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είναι μεγάλος τροβαδούρος και πιστεύω πως αν δεν ήταν ο Παύλος θα ταν ο άντρας της ζωής μου και θα κάναμε παιδία.

Θα ακούσω eric klafton, οχι οχι κλάφτον, pulp-common people?, σιγά μην ακούσω και genesis πρωί πρωί, maiden??:D:D καλά καλά πρέπει να μεγαλώσω οκ δε θα ακούσω maiden :(

Όταν πέθανε ο dee dee ramone ήμουν 1η λυκείου θυμάμαι έκλαιγα, αλλά εχθές έκλαψα για κάποιο ανεξληγητο λόγο για τον μαρκορά, και προχθές για τον θάνατο της σάρας τανκρέτης- για πολλοστή φοράααα- και για τον παύλο κλαίω όταν τον θυμάμαι και για το πολυτεχνείο κλαίω αλλά αυτό είναι μια ψύχωση μου που δεν μπαίνει εδώ.

james, janis joplin, journey, kansas, shakira, savatage, santa paul?, madrugada?- απαπαπαπαπαα, muse? oxi oxi, neil young αγαπημένος, όχι! ούτε ντίλαν αγαπημένος, καλά για floyd ούτε λόγος, rory οχι δεν μπορώ.

Το πισί μου μαλακίζεται με έχει πιάσει πονοκέφαλος από τον θόρυβο του, είμαστε κάτι αντέννες, ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΛΑΣΜΕΝΟΙ, όχι δεν είμαι πίωμα, βαρέθηκα να μιλάω για αυτά τα σοβαρά, γιατί τα γράφω εδώ γιατί δεν αρπάζω ένα χαρτί ρε γαμώτο, ΑΧΧΧΧΧ! πόσο μου χει λείψει το ποσσείδι??? η καντινα της ΠΚΣ να ψήνω σουβλάκια και να παίζουμε μπιρίμπα και να καθόμαστε και να πίνουμε φραπε! να τα λέμε για τον ΠΑΟΚ και να σταυρολεξιαζόμαστε..

bob marley, locomondo, actove member? rodes? skata?

Έβαλα να ακούσω το καραπιπερίμ από locomondo, άνοιξα ξανά το ράδιο, δεν ξεχνώ όμως ποτέεε Μάλαμα απλά είναι πρωι, α! και το san fransisco!!!

Να ένα video

Έιναι the who:):)- ΕΠΟΣ

α!

Και για τέλος, στο προηγούμενο πόστ μου είχα πει 4 παπάρολογίες. Η αληθηνή παπάρα είναι το 2. Έχω κρίση πανικόυ από την τρίτη γυμνασίου-όχι που θα μουν φυσιολογική, Όσο για το 1. ο μαντάς είναι κακάσχημος, για το 3. μπιλιάρδο μόνο στο ίντερνετ αλλιώς σκίζω τσόχα και για τα σκυλια....... ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ (σόρυ για αυτό)

μούντ: πιωμένη
μουσική υπόκρουση: the who - my generation (τελικάααααααα)



ENTIT:

Και επειδή για τον Παύλο τώρα τελευταία πολυ συζητάνε στα μπλόνγκσ πάρτε να χετε... ένα δικό μου βίντεο :) είναι ωραίο τραγούδι
!HLEKTRIKOS 8HSEAS!



μούντ: χάπι
μουσική υπόκρουση: you are my sunshine-bob~

11 σχόλια:

  1. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που το βρήκα. :PPPP

    Όσο για τα μουσικά σου ακούσματα κ τα ενδιαφέροντα, ακούγονται πάρα πολυ ενδιαφέροντα, αν κ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκινάς με SKAp.

    θίγεις κ το ζήτημα για το θεό, κι έχεις απόλυτο δίκιο. Μεγάλο καθίκι απο κάθε άποψη. Πρέπει θαρρώ να τον ανατρέψουμε κι αυτόν σε κάποια φάση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάνει πλάτες σε αυτούς που θέλουνε να μας κρατάνει κοιμισμένους όπως είπες.

    Keep up the good work (να το κ το αμερικάνικο, για να νιώσω κ λίγο Αμερικανάκι, κ συνεπώς λίγο περισσότερο προστατευμένος)

    Η λεκτική επαλήθευση είναι erzid. Λές να σημαίνει κάτι που αγνοώ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta endiaferonta mou einai oso na peis endiaferonta...:)

    GIATI DE MPOREIS NA KATALABEIS PWS KSEKINAW ME SKA P!!!!!!?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Loipon vale opws mas vazei k o skylos sn imagine coldplay-viva la vida apo Floyd welcome to the machine.AA egw s afierwnw "ena megalo fwteino kalokairi" Famelos,skeyou oti eisai se mia magikh paralia opou skaei to kuma kai esy apolambaneis tn cafe s m tn parea s akougwdas t tragoudi.Megales stigmes!!!8 r8ei k auth h wra!Ypomomh 8elei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω...έχεις μεγάλη γκάμα στις επιλογές τραγουδιστών ε; Χμ... το 80% περίπου αυτών είναι φοβεροί. Και μένα μ'αρέσουν. Τους υπόλοιπους είτε δεν μ'αρέσουν είτε δεν τους ξέρω.
    Ο Μαντάς κακάσχημος; :(((((((
    Ο Παύλος θεός!!!
    Καλησπέρα καλή μου beth, καλό ΣΚ και χωρίς πανικούς ε...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είναι μεγάλος τροβαδούρος και πιστεύω πως αν δεν ήταν ο Παύλος θα ταν ο άντρας της ζωής μου και θα κάναμε παιδία


    --------


    OYAOYyyyyyyyyyyyyyy

    :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν, ήμουν σε ανάλογη φάση προχθές. Ήθελα κάτι καλό αλλά τι να 'κούσω, τι να 'κούσω;

    Προσφάτως ανακάλυψα το finetune.com. Μέχρι τώρα άκουγα last fm, αλλά αυτό είναι πιο πορωτικό.

    Μπαίνω μέσα, και με πιάνει να γουστάρω εϊτίλα. Πληκτρολογώ Depeche Mode. Ακούω, γουστάρω, συνεχίζει με Cure, μετά Echo & the bunnymen, Siouxsie!

    Πορώνομαι κι άλλο, φτιάχνω γαμάτη playlist και τη χώνω και στο blog μου.

    Εδώ και 2 μέρες δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο.

    Μουσικόφιλοι ψάξτε το finetune, αλλά προσοχή: Είναι εθιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά είμαστε βλέπω, οι εξετάσεις δεν άφησαν κουσούρια και το καλοκαίρι σε βρίσκει πάνοπλη. Βγες, βγες, βγες. Και πιες και γλέντα και τραγούδα.
    Βασικά, ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βροντάει.
    Γάμησε τα και σήμερα.

    Κυριακή τι περιμένεις.

    Μ' αρέσει που έχεις γούστο.Σπανίζει.
    Να το φυλάξεις .Είναι επένδυση.Σαν τα ομόλογα.Δεν αποφέρει ποτέ κέρδος μονάχα εσύ χαίρεσαι που ξέρεις πως το έχεις.
    τι σου λέω μωρέ.

    χα...


    βρέχει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. beth νομίζω ότι μεγάλωσα :(
    τρέχεις με χίλια και γω γυρνάω το κεφάλι πέρα δώθε για να σε παρακολουθώ όπως κάνουν στο ρολάν γκαρός (έεε εχουμε και μια παιδεία, ένα τένις, μια τενοντίτιδα). μερικές φορές θα κάνω αυτό ακριβώς: απλά θα σε παρακολουθώ αντί να σου πω κάτι διότι το μόνο που θα μου έβγαινε είναι: "ρίξε καμιά ζακέτα κόρη μου θα πουντιάσεις" κοινώς εκτός τόπου και χρόνου. πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια!
    Πολυ ωραιο το μπλογκ σου.
    Εδωσες και εσυ πανελληνιες ε;
    πως τα πηγες; που θες να περασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή